Contact

Reactie, vraag of opdracht? Mail naar: cuisine.fromage@gmail.com

Over missFromage

missFromage is de persoonlijke foodblog van culinair journalist en receptontwikkelaar Ursula Strik.

De recepten op missFromage zijn door mij ontwikkeld, tenzij anders vermeld. Ik schrijf hier over mijn interesse in eten: trends, achtergronden, reportages, reviews en recepten. Mijn speciale interesse gaat uit naar:

  • smaak en smaakontwikkeling
  • home made food & kwaliteit
  • veel groenten, weinig vlees en vis

Opdrachten & samenwerken

Je kunt me inhuren als foodwriter/culinair journalist voor tekst en receptuur. Ik schrijf artikelen over eten: producten, producenten, herkomst, human interest, reviews en trends. Als gediplomeerd journalist ben ik thuis in alle journalistieke genres, zoals nieuwsberichten, interviews en reportages. Ook ontwikkel ik concepten, bijvoorbeeld voor foodblogs en rubrieken.

Ik ontwikkel recepten voor een algemeen publiek en heb ook ervaring met receptuur speciaal voor:

  • zwangere vrouwen
  • baby’s en kinderen
  • smal budget
  • vegetariërs
  • veganisten

Nederlands recht & content overnemen

De inhoud van missFromage (tekst en beeld) is beschermd door het Nederlands auteursrecht. Het is het eigendom van Ursula Strik.
Linken naar mijn blog of een recept vind ik erg leuk. Maar wil je mijn content (deels) overnemen, vraag dat dan voor publicatie. (Ik ben voor publicatie aardiger dan erna.)

Reviews & gratis producten

Reviews op missFromage gaan over door mij geselecteerde producten. Als ik ervoor betaald krijg, zal dit ook duidelijk worden aangegeven.  Maar ook dan geef ik mijn persoonlijke beoordeling, als dat van toepassing is.
Van informatie en producten die me worden toegestuurd, bepaal ik of en hoe er aandacht aan wordt besteed op missFromage.

Ursula StrikUrsula Strik

Culinaire communicatie: journalistiek en receptuur
cuisine.fromage@gmail.com

Ik schrijf over eten in BN/DeStem, Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad en deel de lekkerste recepten op LekkerBrabant.nl.

facebooktwittergoogle_pluspinterestinstagram
%d bloggers like this: