Ideale afsluiter van een zomerse maaltijd. Eentje in de categorie ‘impress your friends’ – om met 24Kitchen’s vrouwelijke meesterkok Angélique Schmeinck te spreken.
Het ideale zit ‘m in de smaak, de moeilijkheidsgraad (zeer laag!) en natuurlijk the looks.
Dit heb je nodig
(4 personen)
- 1 galiameloen
- 8-12 blaadjes munt
- ca. 28 – 40 gemengde bevroren bosvruchten (zelf geplukt en diepgevroren of kant-en-klaar uit de vriezer)
Zo maak je het
- Schil de meloen en verwijder de zaadlijsten.
- Pureer de meloen samen met de munt.
- Verdeel de meloensoep over 4 borden of schaaltjes. Decoreer met het fruit.
Variatie-inspiratie
Schep een bolletje home made sorbetijs in de meloensoep. Perzik, citroen, aarbei, braam of bosvruchten…
Bron
Eigen recept missFromage
Kijk ook eens hiernaar:




