Cocktail aardbei-roos

Snel, simpel & smaakvol. Een minuut of 5, langer hoeft het niet te duren om 4 zomerse cocktails te serveren.

Het originele recept is van BBC GoodFood, maar die vind ik wat te zoet.

Dit heb je nodig (4 personen)

  • 100 gram aardbeien
  • 30 gram lichte basterdsuiker
  • 2 eetlepels rozenwater
  • alcoholische bubbels (champagne, prosecco of andere mousserende witte wijn)

Zo maak je het

Was de aardbeien en ontdoe ze van hun kroontjes. Doe de aardbeien, suiker en het rozenwater in een blender of gebruik een food processor om het fijn te maken. Verdeel de mix over 4 mooie (champagne)glazen en vul aan met gekoelde bubbels.

facebooktwittergoogle_pluspinterestinstagram

3 thoughts on “Cocktail aardbei-roos”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>