Duik je keuken in en doe mee: Thuis maken!

Marokkaanse gelukskoekjes

Is iedereen lyrisch over jouw home made pesto? Weet jij de fijne kneepjes van het trekken van bouillon?  Maak jij hemelse kruidenboter, likeur, croutons, mayo of hummus? Doe mee met Thuis maken! en maak kans op een heerlijke prijs voor jouw home made product.

Thuis Maken! is een initiatief van mijn collega-foodbloggers Irene van Gent en Ianna Niemeijer. Zij willen mensen stimuleren pakjes en zakjes te laten voor wat ze zijn en te genieten van zelfgemaakt eten.
Een mooi doel, waar ik vierkant achter sta. Daarom snij ik bij deze ook in mijn eigen vingers en roep jullie op je messen te slijpen en de keuken in te duiken. Ik stuur een eerder gepubliceerd home made recept in, maar wil ook nog iets nieuws maken…

Alle ingestuurde recepten worden gebundeld in een e-book. Dit e-book kun je later gratis downloaden.

Wat is jouw favoriete zelfgemaakte ingrediënt? Schrijf het recept, maak een foto en stuur jouw sterproduct vandaag nog in. Nou, vandaag; als het maar vóór 1 november gebeurt.
Lees eerst even de spelregels op thuismaken.nl.

facebooktwittergoogle_pluspinterestinstagram

3 thoughts on “Duik je keuken in en doe mee: Thuis maken!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>