Soep special

Soep. Verwarmend, vullend en – als het goed is – verschrikkelijk lekker. Soms snel, maar in de donkere maanden juist ook graag slow: water met elk ingrediënt en elke minuut een beetje lekkerder maken. Dat is het idee.

Mijn vriezer puilt uit op dit moment. Ik heb namelijk voor de laatste weken van het jaar (na vandaag nog 10 dinsdagen tot 2015 – dramatisch, niet?) een lekker soepje gemaakt. Dus de rest van het jaar is het elke dinsdag Soep Special op missFromage. En bijna al die soepen kun je prima invriezen.

We trappen de Soep Special zo meteen af met Hongaarse Goulashsoep. In dit recept maak je ‘m from scratch van runderschenkel. Verder staat er o.a. een ultieme zuurkoolsoep uit Slovenië op het menu (Jota), een trip naar de Cariben met gumbo en de favoriet van elke tandarts: knoflooksoep. Kortom, stay tuned.

facebooktwittergoogle_pluspinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>