Winactie * Meesterlijk brood

Meesterlijk Brood Robert van BeckhovenWil jij brood leren bakken van Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, bekend als jurylid van Heel Holland Bakt? Schrijf je dan in voor de updates van missFromage via e-mail (links van dit bericht, onder mijn foto). Onder alle volgers via e-mail wordt een exemplaar van het boek Meesterlijk brood verloot.

Meedoen kan tot en met zondag 2 november. Op maandag 3 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Over Meesterlijk brood

Kennis delen. De lezer leren begrijpen wat er gebeurt tijdens het bakken van brood. Dat is wat Robèrt van Beckhoven belangrijk vindt. “Als je weet hoe het zit met de ingrediënten, tijden, technieken, temperatuur en materialen, kun je ook echt goed bakken. Geen trucs maar kennis.”

Uitleg
De uitleg bij de recepten is duidelijk en gemakkelijk beschreven. Waar nodig zijn foto’s van de verschillende stappen toegevoegd. Bijvoorbeeld bij de Winston, het beruchte brood uit het eerste seizoen van Heel Holland Bakt. Als je ziet hoe het moet, lijkt het helemaal zo moeilijk niet.

Tips en weetjes
Ook barst het boek van de tips en weetjes. Zoals handige voorwerpen om mooie figuren boven in het brood te maken. En wat winddroge rozijnen zijn en waarom je hiermee het beste rozijnenbrood maakt.

Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door uitgever van Meesterlijk brood, Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

facebooktwittergoogle_pluspinterestinstagram

9 thoughts on “Winactie * Meesterlijk brood”

  1. Wat een leuk boek lijkt me dit! Vaker brood bakken staat zeker op mijn lijstje en daar kan ik dit boek natuurlijk goed bij gebruiken. Ben tevens groot fan van Robert, mede dankzij HHB.

  2. Oeeh, ik ga me gelijk inschrijven! Het lijkt me zo’n fantastisch boek en ik hoop zo dat het ervoor zou kunnen zorgen dat ik al mn brood zelf ga bakken!

  3. ik dacht dat ik gisteren al een comment geplaatst had, maar blijkbaar dus niet ;p. Ik ben net begonnen met brood leren bakken en wauw, dat smaakt naar meer! Dit boek zou me daar heel goed bij kunnen helpen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>