#Foodswap – feestje voor foodies

Stel een leuk en lekker pakket samen waarvan iemand blij wordt en inspiratie krijgt. Dat is de kern van de #Foodswap. Klinkt prachtig!
Het is een initiatief van Es van Es’factory.nl - sowieso een erg leuke site om eens rond te kijken.

#Foodswap, daar moest ik aan meedoen. Helaas was ik net te laat voor editie 2, maar gelukkig volgde 3 snel. Nu hik ik tegen de deadline aan.
Proefbakken, inkopen doen, mixen, nog meer proefbakken en nog meer inkopen doen. En ondertussen de afwasmachine draaiende houden.

Es geeft 7 opdrachten die iedere deelnemer voor zijn swaptoffer maakt. Mijn favoriete product – check. Een likeur – check. Iets waar nostalgie aan kleeft – check.

Toevallig sluit één opdracht perfect aan bij een mix die ik al aan het samenstellen was: ‘Doe iets met cacao’. Een goede reden om er eens even flink wat energie in te steken. Proefproeven hoort er natuurlijk ook bij. Feit dat vriend en zoon (bijna 2) het blijven eten, maakt me wat minder nerveus voor de reactie van de ontvanger.

Wie mijn swaptoffer is, dat hoor ik morgen. Overmorgen gaat het foodswappakket op de post.  De dag erna ligt het bij mijn swaptoffer – en krijg ik mijn pakket!

Over de inhoud van het pakket dat ik heb samengesteld en de invulling van degene die het voor mij deed, krijg je later verslag.

facebooktwittergoogle_pluspinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>