missFromage says cheese

Ik, missFromage, ben dol op kaas. Binnenlandse en buitenlandse. Harde en zachte. Rauwmelkse en gepasteuriseerde. Warm geserveerd of koud.
Maar kaas alleen, is ook maar alleen kaas. Ik lust daar best een wijntje bij. Of een nootje. Een bord spaghetti met parmaham, Parmezaanse kaas, olijven, room en een fijngehakt pepertje. Een krakend knapperige tortilla met boterzachte kip, tomaat, uitje, komijn en koriander.
Natuurlijk gaan er ook maaltijden voorbij zonder een of ander kaasje. Ik ben bijvoorbeeld ook verzot op peulvruchten. MissErwt of missPois ‘bekt’ alleen niet zo lekker. Vandaar missFromage.

Schrijven is mijn vak, koken en eten zijn mijn passies. En ja, ook mij is de liefde voor eten met de paplepel ingegoten. Maar goed, daar val ik u als lezer even niet mee lastig. U leert me wel kennen. Althans, dat hoop ik.
Ik bericht hier over mijn culinaire avonturen en ontdekkingen. Ik vind het leuk om uw reacties te lezen!

facebooktwittergoogle_pluspinterestinstagram

4 thoughts on “missFromage says cheese”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>