Mijn 2e blogverjaardag!

missFromage is 2 jaar geworden! Te leuk om zomaar voorbij te laten gaan. Sterker nog, het wordt 3 dagen lang feest met super leuke winacties!

M&M cookie pieHet is een verlate verjaardag, want op dé datum in juni lag ik in het ziekenhuis vanwege de geboorte van onze zoon Noud. Maar dat mag de pret niet drukken. En zo’n digitaal feestje heeft zo zijn voordelen. Het huis hoeft niet helemaal aan de kant, geen volle boodschappenkarren, geen afwas… We hebben overigens wel een echte taart om het te vieren. Voor wie een vorkje mee wil prikken, zie het recept voor M&M cookie pie.

Wie jarig is, deelt uit! Drie dagen lang kunnen jullie de handigste, interessantste en lekkerste prijzen winnen ter ere van de 2e blogverjaardag van mijn alter ego missFromage. Je kunt aan alle acties deelnemen en hoeft dus niet te kiezen.

facebooktwittergoogle_pluspinterestinstagram

3 thoughts on “Mijn 2e blogverjaardag!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>