Slow, Sweet & Spicy cadeau-actie

In mijn recensie van delicous. 60x Slow zei ik het al; dit boek vraagt erom cadeau gedaan te worden. Het boek is lekker, mooi, duidelijk en fijn geprijst. Daarom vind ik het ontzettend tof om drie van jullie blij te maken met Slow of één van de andere delen uit de serie delicious. 60x: Sweet en Spicy.

Wat voor kooktype ben jij?
Hou je van slow, sweet of spicy?

delicious. Slow, Sweet & Spicy

Zo doe je mee
 1. Laat in een reactie onder dit bericht weten welke titel je het liefst cadeau zou krijgen: Slow, Sweet of Spicy.
 2. Delen en liken op Facebook vind ik leuk, maar is niet verplicht.

Deze delicious cadeau-actie wordt mede mogelijk gemaakt door Fontaine Uitgevers. De actie sluit op zaterdag 14 februari en op zondag 15 februari worden de drie winnaars bekendgemaakt via blog, Facebook en Twitter.

facebooktwittergoogle_pluspinterestinstagram

35 thoughts on “Slow, Sweet & Spicy cadeau-actie”

 1. Oeh, leuke boeken zijn dat! Kiezen tussen spicy en slow is moeilijk zeg… De 6 soorten sambal in mijn voorraadkast zeggen dan toch spicy :-)

 2. Sweet boven alles, daarmee plezier ik mijn hele familie het
  Meest. Die zijn dol op zoetigheid en ik kan dan nieuwe ideeen opdoen.

 3. Ze lijken mij alle 3 super!!!! Moeilijk kiezen dus… Maar 3 is ook zo hebberig dus als ik er 1 mag winnen dan slow. Of toch sweet? Ben eigenlijk met alles blij

  1. Hoi Malou, ik snap het helemaal, tussen die twee zou ik ook kiezen. Maar het is echt de bedoeling dat je een keuze maakt… :)

 4. Ik zou graag “Slow”, winnen. Heb net op 30 januari, verjaardag, een slowcooker gekregen. heerlijke slow recepten zijn dus zeer welkom!

 5. Ik doe graag mee voor SLOW. Sindskort heb ik een houtkachel met ovengedeelte erin en daar kun je zo heerlijk SLOW mee koken. Tot nu toe nog niet heel veel erin gedaan (wel stoofpotje en gepofte aardappelen en kastanjes enzo) dus zou graag wat inspiratie opdoen met jullie prachtige kookboek!

 6. Ik ben pas nieuw hier, ik sta open voor allerlei nieuwe dingen. Ik ben wel voor pittigge gerechten, dus graag zo’n spicy!

 7. Ik ga lekker voor Spicy. Ik hou wel van een beetje pit. En de aanschuivers aan onze tafel ook. Kan ik me lekker uitleven :-)

 8. Sweet!! Ik kwam het boek al tegen in de boekhandel en werd er heel blij van. Hij staat dan ook op mijn verlanglijstje, maar dat lijstje wordt steeds groter….

 9. Uhhhh… alle drie hebben ze zo hun voorkeur hier…sweet for my sweets, heerlijk bij visite, spicy heerlijk voor de gewone maaltijd, en slow in het weekend…het heeft alledrie wat en heeft verrassend leuke combi’s ook…vind je het erg als ik niet kan kiezen? Alles heeft zn moment…dat is het leuke van koken, in en met de seizoenen!

  1. Hi Aliek, ik volg je helemaal, want het zijn alledrie supergoede boeken. Maar het is toch de bedoeling dat je kiest. Alleen zo kan ik je naam koppelen aan één van de drie boeken. Je doet namelijk mee om je favoriet te winnen…
   Laat me maar weten wat het wordt!

 10. ik heb al een paar kookboeken aangeschaft naar aanleiding van recensies die jij hebt geschreven op je site. Ook hier vertrouw ik volledig op jouw enthousiaste aanbeveling!. Ik zou zelf het liefst de ‘Spicy’ versie wiilen hebben. Lijkt me heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>