Restaurant reviews

In dit overzicht van restaurant reviews tref je voornamelijk positieve recensies aan. Daarom vind ik het extra belangrijk om juist uit te leggen of te omschrijven waarom ik er positief over ben. Laat gerust weten of je er ook lekker hebt gegeten of juist helemaal niet. Alleen als ik meermaals negatieve ervaringen heb gehad in een restaurant, zal ik dat ook beschrijven.

De Nieuwe Winkel – Nijmegen
“Van de zes sap-spijscombinaties die ik heb geproefd, was er eentje die me niet kon bekoren. Maar eerlijk gezegd heb ik dat veel liever dan dat er voor de veilige (lees: saaie) weg wordt gekozen.”

ff Swanjéé – Den Bosch
“ff Swanjéé werkt voornamelijk met ingrediënten uit eigen streek die ambachtelijk, seizoensgebonden en/of biologisch zijn. Het restaurant hecht duidelijk veel waarde aan de herkomst van de producten. Zo staat er geen steak op het menu, maar een steak van een Maas-Rijn-IJssel rund van slager Piet van den Berg.”

Noble – Den Bosch
“Bij Noble kun je terecht voor eten volgens het recept shared dining, geïnspireerd op de Aziatische tradities van het delen van kleinere gerechten, diverse smaken en in willekeurige volgorde. Niet te verwarren met Aziatische gerechten, alhoewel Kats ook duidelijk zijn Aziatische ervaringen meeneemt in zijn culinaire filosofie.”

Restaurant Wally – Nijmegen
“Eén ding doen en dan zorgen dat je dat ook heel goed doet. Een trend in restaurantland die mij wel aanstaat. Restaurant Wally in Nijmegen heeft het begrepen, hoor. Er staan 4 hamburgers op het menu plus een ereburger, die maandelijks wisselt. En dan niet zomaar een burgertje, maar Wally-stijl: lekker, fris en eerlijk.”

Wagyu bij Claudius – Nijmegen
“Wagyu eten bij Claudius stond al even op de verlanglijst. Het mag duidelijk zijn dat het – sorry Claudius – voornamelijk om het rundvlees te doen was. Maar ook de uitbaterij bleek een beleving op zich. We durven er heel wat om te verwedden; hier gaat alles precies zoals het sinds de opening in the seventies ging. Niks retro stijl, nee, veertig jaar terug in de tijd.”

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: