Gemakkelijk, snel en zonder rommel of gedoe een ei scheiden.
Dit is dan ook de beste Paastip die ik jullie kan geven. Heel relaxed splitst dit meisje 5 eierdooiers in een halve minuut. En het enige wat je nodig hebt, is een leeg flesje …
Een ei scheiden doe je meestal omdat je of het eiwit of de dooier nodig hebt. Als je niet beide delen nodig hebt voor het recept, wat doe je dan met het andere deel? Kijk hieronder voor veel – heel veel – inspiratie. Of vries je eiwit(ten) of eidooier(s) in.
Eiwit over? Geen probleem!
Kies uit gemakkelijke recepten met enkel eiwitten. Lees ook hoe je eiwitten bewaart. Je kunt zelfs eiwitten invriezen!
Eigeel over? Geen probleem
Heel veel verschillende recepten met eierdooiers. Zoet, hartig en drankjes. Van één eierdooier tot een heel stel.
Eigeel kun je ook invriezen. Bekijk wel even hoe je dat doet!
Kijk ook eens hiernaar:





Ik heb dit wel eens geprobeerd en dat gaat inderdaad heel erg goed!
Goed om te horen!