Sushi tijdens de zwangerschap, kan dat?

AugurkenMetSlagroom zwangerproof recepten

AugurkenMetSlagroom – zwangerproof recepten

Het idee voor een kookboek of foodblog voor zwangere vrouwen suddert al een jaar of twee. Zelf baalde ik zo vaak toen ik zwanger was. Vond ik een lekker recept, zat er iets in wat ik 9 maanden moest laten staan…
Nu is mijn zus zwanger dus tijd om spijkers met koppen te slaan. En iedereen mag mee-eten.

Op AugurkenMetSlagroom staan recepten die je met een gerust hart kunt eten tijdens de zwangerschap. Deze zwangerproof recepten bevatten geen ‘verboden producten’, zoals alcohol, rauw ei en verkeerde vis- en kaassoorten.

Het zijn recepten die ik lekker vind. En die ik niet-zwangeren ook zou voorschotelen. Zonder pakjes of zakjes. Voor mij draait het om blijven genieten van lekker eten. Ik hoop dat ik anderen hierbij kan helpen, want gezond en gevarieerd eten is erg belangrijk als je zwanger bent.

Tot slot kom ik nog even terug op de vraag in de kop. Sushi mag, mits je de juiste varianten neemt. En ga voor vers, niet voor vacuüm verpakt. Op de pagina vis lees je hoe je zwangerproof sushi uitkiest.

facebooktwittergoogle_pluspinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>