Een half jaar foodbloggen is zo voorbij. We aten altijd al heerlijk, maar sinds missFromage is er toch een duidelijke stijgende lijn in te proeven.
Je zet een tandje bij en leert dan ook sneller, is mijn ervaring. Ik zoek nog meer op en volg trends, topchefs en mijn collegabloggers via verschillende (digitale) media. Daarbij probeer ik vaker iets nieuws, waarbij ik ook buiten mijn comfort zone stap. En er gaan zo natuurlijk automatisch veel meer uren op aan lezen, kijken, koken en bloggen.
Alle recepten op mijn blog dragen mijn ‘blogwaardig’ keurmerk. Maar het is natuurlijk ook altijd leuk te zien wat anderen lekker vinden. De 10 meestbekeken recepten op missFromage in 2012:
Kijk ook eens hiernaar:





Leuk idee zo´n overzicht! Misschien doe ik daar ook eens iets mee.
Zie in ieder geval genoeg lekkers erbij staan, en die cannelloni wil ik zeker eens proberen. Lekker!
Dank je! Zo’n eerste halfjaar aan het eind van het jaar vráágt natuurlijk om een terukblik
En die cannelloni is een hele goede keuze. Ik hoor graag of het heeft gesmaakt.
Wat een smakelijke selectie!! Op naar 2013!!
Daar gaan we voor! Enneh, het lijkt me hartstikke leuk om ook in 2013 zo’n overheerlijke gastblog van sissFromage te kunnen posten als die jummie edelhertenragout die je maakte