Zomerse win-actie: 3x prosecco

Prosecco met wijnkoeler.

Win een fles prosecco

Nu het zomerse weer er echt aan lijkt te komen, kun je maar beter voorbereid zijn. Daarom geeft missFromage in samenwerking met Tezet 3x een fles prosecco weg, inclusief wijnkoeler!

Ideetje voor een lekker lang avondje met vrienden in de tuin of op het balkon: maak deze heerlijke cocktail aardbei-roos met de prosecco.

Wees snel, want je kunt meedoen tot en met vrijdag 5 juli. Zaterdag 6 juli maken we de drie winnaars bekend via missfromage.com en missFromage/Facebook.

Zo maak je kans op één van die flessen prosecco:

  1. Like missFromage op Facebook (als je dat al niet hebt gedaan).
  2. Deel deze zomerse win-actie met je vrienden via Facebook.
  3. Laat in een reactie onder het Facebook-bericht weten dat je zo’n fles wilt winnen!

Voor zomer relatiegeschenken kun je bij Tezet terecht, maar ook voor Pasen relatiegeschenken en kerst relatiegeschenken.

facebooktwittergoogle_pluspinterestinstagram

3 thoughts on “Zomerse win-actie: 3x prosecco”

  1. Fijn dat je dit laat weten! De spelregels veranderen als het spel al gespeeld wordt vind ik niet netjes, maar een volgende keer hou ik er zeker rekening mee. Er komt vast weer een win-actie die ook bij je in de smaak zal vallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>