Een lekkerder recept voor zelfgemaakte oliebollen dan die van Eetschrijver kan ik je niet geven. Dus bij deze het recept voor oliebollen van Eetschrijver. Ik heb al twee weken het idee de bollen de bollen te laten wat zelf bakken betreft en vriendlief gewoon de lekkerste oliebollen uit de buurt te laten halen. Je kunt je tijd helaas maar één keer besteden…
Grappig genoeg knalt mijn Twitter timeline vandaag uit elkaar met de inmiddels beroemde oliebollen, want dat het een goed recept is, vinden velen. Zo stuitte ik ook op de beroemde bollen maar dan met een twist van Francesca van Francesca kookt. Zij maakt er chocolade oliebollen met een vleugje sinaasappel van. Aangezien ik dol ben op chocolade met sinaasappel en de liefde voor lekker eten van Francesca wel ken, durf ik jullie – zonder proeven of bakken – ook op die oliebollen te wijzen.
Ons diner vanavond smelt samen met de oudjaarshapjes. Naast de gekochte oliebollen staat er quiche met champignons en walnotencrème op het menu en zet ik antipasti op tafel als brood, rauwe ham, salami, kaas, halfgedroogde tomaatjes en geroosterde courgette. Een easy oud en nieuw dus.
Kijk ook eens hiernaar:




